Náklaďák
Potřebné ingredience
mramorový korpus od paní Dáši, nastavovaný krém s ledovými kaštany, broskve, potahovací hmota - modrá s pšeničným sirupem, žlutá marshmallow
Skoro po roce další pokus o potahovaný dort, v pořadí asi třetí, takže k dokonalosti, jakou tady u většiny dortů vidím, má daleko, ale snad bude mít u Lukyho úspěch....
Porovnala jsem výše zmíněné potahovací hmoty a tohle je můj závěr - marshmallow je mi mnohem sympatičtější - líp se mi válí, nelepí se, neroztéká se, ale zase mi nejdou zahladit spoje mezi jednotlivými pláty... u té ze sirupu se spoje zahladí krásně jen navlhčeným prstem, ale strašně mi pouštěla barvu a přijde mi, že tak jakoby teče, takže vzhledem k tomu, že jsem dort dělala den předem, šla jsem se ráno s hrůzou podívat do ledničky, jestli modrá hmota přes noc nesjela dolů... Snad tam vydrží ještě do odpoledne! :-) Máte podobnou zkušenost nebo jsem udělala něco špatně? Díky za tipy!
ještě z jiného úhlu
a ještě jeden...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé